12e Figaro Tourtocht – 11 juni 2023

Beste vrienden en Figaro liefhebbers,

De 12e Figarotourtocht is een feit!

Op 11 Juni 2023 willen wij graag met jullie de 12e tourtocht gaan rijden, die dit jaar grotendeels door onze mooie Betuwe zal gaan. Een mooi stukje ”midden” Nederland met zoals bekend veel fruit boomgaarden. Maar de Betuwe biedt nog veel meer, zoals u tijdens deze tour zult ontdekken.

Wij hebben als organisatie ook dit jaar weer getracht om wat bijzondere zaken te regelen, waarbij naast de mooie tourrit ook de locaties centraal stonden waar wij vertrekken, lunchen en aankomen.

Het is altijd lastig om mooie betaalbare locaties te vinden die aansluiten bij onze wensen Maar volgens ons is het dit jaar zeer zeker gelukt en geven deze locaties wat extra “cachet” aan onze tourtocht. Daarnaast moet het allemaal ook nog betaalbaar blijven (wat lastig is geworden door de hoge prijsstijgingen in de horeca) maar ook dat is volgens ons ook zeer goed gelukt.

Vooral de barbecue (voor diegene die dat wensen) op de mooie eindlocatie, die geheel zal worden verzorgd door de chef-koks van dit mooie Landgoed is een aanrader.

Wat gaan we doen:

Verzamelen en vertrekken vanaf café-restaurant De Stapelbakker in Beesd. Vanaf 09.00 uur binnenkomst en ontvangst met Koffie/thee/fris met gebak uit eigen keuken. Vertrek na de tour uitleg om 10.30 uur.

We rijden dan een ochtendroute en komen rond 12.00-12.30 uur aan op onze Lunch locatie waar we gezamenlijk genieten van een mooie uitgebreide lunch, waarna verdere uitleg zal volgen voor de middagroute.

Na de middag route (16.15-16.30 uur) komen we aan op onze eindbestemming, waar een aparte ruimte met terras beschikbaar is, om om even te borrelen* met een snackje. Ondertussen kan de organisatie de toertocht jureren om te kijken hoe goed jullie het allemaal gedaan hebben, waarna de prijsuitreiking volgt.

* De consumpties voor het borreluurtje zijn; koffie, thee, frisdranken, bier, wijn, alcoholvrij bier, e.d. Geen sterke dranken, speciale biertjes, aperitieven of cocktails.

Om 18.00 uur start de barbecue, die zal worden verzorgd door de eindlocatie (we gaan dus niet zelf met stokjes en groenten husselen maar laten dit over aan de chef-koks van de locatie). Natuurlijk alleen voor diegene die zich hiervoor inschrijven. De barbecue is geheel vrijblijvend maar zeker een aanrader. Bij de uitgebreide barbecue is opvallend dat in de totaalprijs 2 consumpties zijn opgenomen waarbij u vrije keuze uit een drankje heeft dus ook een speciaal biertje of een digestief is dan mogelijk.

Uiterlijk 21.00 uur is het einde van deze hopelijk zeer mooie Figaro tourdag.

En wat gaat dit kosten?

Tourtocht inclusief:

– Rallyboek
– Rallybordje
– Goodiebag
– Aandenken 12e Figaro tourtocht (1 Per equipe)
– Uitgebreide lunch
– Borreluurtje inclusief 2 consumpties en snackje

€ 49,50 per persoon.

De uitgebreide Barbecue met zeker ook aandacht voor vegetarisch eten kost inclusief 2 consumpties ook

€ 49,50 per persoon.

Bij de barbecue kan er rekening gehouden worden met allergieën of speciale wensen mits dit vooraf is gecommuniceerd. Hieronder kunt u zich inschrijven voor de tourtocht en separaat voor de avond barbecue.

Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst en een geweldig mooie dag voor iedereen. Inschrijven kan tot zondag 21 Mei 2023.

Met lieve groet,

Figaroteam Holland

Inschrijven 12e Figaro Tourtocht

Optioneel Diner (+ €49,50 p.p.)


Het diner bestaat uit een luxe BBQ met verschillende gerechten. U kunt hier aangeven hoeveel personen willen dineren na de tourtocht. 2 drank consumpties zijn inbegrepen, overige drankjes zijn voor eigen rekening

Vlees

- Saté (kippendij)

- Lakenvelder hamburger

- In pesto gemarineerde varkensfilet Barbecueworstje

- Mixed grill van zalm en gamba

- Lakenvelder biefstuk met Provencaals zout

Vegetarisch

- Vegetarische vleesvervanger

- Groentespies

Salades

- Groene salade met Landgoedkaas en pruimtomaatjes

- Vegetarisch American Coleslaw Pastasalade met basilicum en olijfjes

- Zalmsalade met kappertjes en radijs

- Ambachtelijke huzarensalade met augurk en ui

Overig

- Stokbrood met kruidenboter

- Diverse sauzen en Landgoedchutney's

- Vers gebakken fritesKosten overzicht

Betaling

Inschrijf kosten (€49,50 p.p.)

Diner kosten (€49,50 p.p.) inclusief 2 consumpties

Totaal

De kosten kunnen worden overgemaakt op onderstaand bankrekening nummer. Na ontvangst van betaling zullen we uw inschrijving definitief bevestigen per e-mail.


Bankrekening: NL37 RABO 0376 420 596
Ten name van: T.P. Hess-Mooij
Omschrijving: Naam deelnemers


Heeft u vragen over het inschrijven voor de Figaro Tourtocht, dan kunt u eenvoudig contact opnemen via de contact pagina.